پیراشکی گوشت و قارچ
مواد لازم برای تهیه ی 40 عدد پیراشکی خوشمزه
آرد 500 گرم که من 100 گرم بیشتر استفاده کردم
تخم مرغ یک عدد
شیر یا آب ولرم یک لیوان
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
مایع خمیر 11 گرم یا دو قاشق سرخالی
نمک یک قاشق غذاخوری
ابتدا همه ی مواد به جز ارد مخلوط کرده در آخر ارد کم کم اضافه میشه
کمی که از ارد باقی موند با دست ورز بدید و ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون سنگین نشه سعی کنید با ورز دادن خمیر لطیف و خوبی بدست بیارید
در اخر صد بار خمیر رو بکوبید و روش یه پلاستیک بندازید و یه جای گرم بزارید به مدت یک الی دو ساعت تا حجمش دو سه برابر بشه
وقتی انگشت بزنید و جای انگشت موند یعنی خمیر امادست
در مدت اماده شدن خمیر موادش امادهکنید
مواد لازم برای داخل خمیر پیراشکی
گوشت چرخ کرده همراه سویا
سیب زمینی مکعبی خرد شده
پیاز خرد شده
قارچ اسلایس و سرخ شده
فلفل دلمه ای خرد شده
کمی رب
ادویه شامل فلفل زردچوبه اویشن پودر سیر
ابتدا پیاز سرخ کرده با گوشت تفت میدیم سیب زمینی اضافه شده سرخ می کنیم.مواظب باشید سیب زمینی له نشه.در اخر فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و ادویه ها و رب اضافه کرده و تفت می دیمومیزاریم مواد خنک بشن
شکل این دفعه ی پیراشکی ها بیشتر مورد استقبال قرار گرفت .متاسفانه چون دست تنها بودم نتونستم از مراحل پیچیدن عکس بگیرم
امیدوارم با توضیح متوجه بشید
ابتدا خمیر با ضخامت دو سه میل باز کرده به صورت بیضی برش بزنید .به قطر ده و هشت سانت
نیمه ی قسمت پایینی قطر کوچکتر را شش برش به سمت پایین بزنید
کمی از مواد را در قسمت بالایی بزارید و تا سر برشها بپیچونید.حالا دونه دونه برشها رو روش برگردونید(نمی دونم خوب توضیح دادم یا نه )
همه ی پیراشکی ها رو به این صورت اماده کنید و در سینی با فاصله بچینید و روش پارچه بندازید و یک ربع بهش استراحت بدید
من چون تنها بودم و پیراشکی هایی که اول پیچیده بودم زمان استراحتش طولانی می شد وسط کار پیراشکی های اول را گذاشتم تا بپزه
می تونید بعد استراحت کمی زرده تخم مرغ و زعفرون و کنجد روش بمالید تا خوشگلتر بشه
م. رفیعی