سوپ جو با سس شیر
01 اسفند 1390 توسط الزهرا (س) نصر
گام ۱
مواد لازم:
هویج ……………………….. 1 عدد ( در عکس نمی بینید)
جو یا جو پرک ………………. 1 پیمانه
مرغ …………………………. چند تکه
پیاز کوچک ………………… 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گام ۲
ساعت قبل در آب خیس کنید. اگر از جو پرک استفاده می کنید نیازی به خیس کردن نیست. جو را همراه با مقداری آب در قابلمه ریخته روی اجاق بگذارید با دمای نسبتا زیاد. پیاز را به صورت خلالی درآورده به مواد اضافه کنید
گام ۶
گام ۷
مواد لازم برای سس مخصوص سوپ:
آرد ……………………………. 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرمی ………………. یک قالب
شیر ………………………….. یک پیمانه
گام ۱۳
و هم بزنید.
نکته: توجه داشته باشید که رمز سوپ شما در جا افتادن آن است پس زیر آن را کم کرده و در هنگام پخت مرتب آن را هم بزنید
گام ۱۴
بعد از حدود 2 ساعت ( حتی بیشتر) سوپ ما آماده است آن را با جعفری و دارچین تزئین کرده و گرم میل نمائید.
نوش جان
از دست پخت و تجربیات گورمند