مدرسه علمیه الزهرا (س)  نصر تهران

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

سوپ جو با سس شیر

01 اسفند 1390 توسط الزهرا (س) نصر

 


گام ۱


مواد لازم:
هویج ……………………….. 1 عدد ( در عکس نمی بینید)
جو یا جو پرک ………………. 1 پیمانه
مرغ …………………………. چند تکه
پیاز کوچک ………………… 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم




گام ۲


ساعت قبل در آب خیس کنید. اگر از جو پرک استفاده می کنید نیازی به خیس کردن نیست. جو را همراه با مقداری آب در قابلمه ریخته روی اجاق بگذارید با دمای نسبتا زیاد. پیاز را به صورت خلالی درآورده به مواد اضافه کنید




گام ۳


هویج را رنده کرده درسوپ بریزید. سوپ که به جوش آمد زیر اجاق را کم کنید




گام ۴


مرغ را جداگانه همراه با مقداری آب و یک عدد پیاز و نمک و فلفل آبپز کنید




گام ۵


مرغ را جداگانه همراه با مقداری آب و یک عدد پیاز و نمک و فلفل آبپز کنید




گام ۶


و در سوپ بریزید. همچنین آب مرغ را صاف کرده به سوپ اضافه کنید. سوپ را مرتب هم بزنین تا ته نگیرد




گام ۷


مواد لازم برای سس مخصوص سوپ:
آرد ……………………………. 2 قاشق غذاخوری
کره 25 گرمی ………………. یک قالب
شیر ………………………….. یک پیمانه




گام ۸


ابتدا یک ظرف روی اجاق بگذارید، قالب کره را در آن ذوب کنید با حرارت ملایم




گام ۹


soup (9).jpg

بعد آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید حدود 5 دقیقه تا خامی آرد گرفته شود.




گام ۱۰


سپس شیر را به آن اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید




گام ۱۱


به آن فلفل و نمک بزنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود




گام ۱۲


سپس سس را به سوپ اضافه کنید




گام ۱۳


و هم بزنید.
نکته: توجه داشته باشید که رمز سوپ شما در جا افتادن آن است پس زیر آن را کم کرده و در هنگام پخت مرتب
آن را هم بزنید




گام ۱۴


بعد از حدود 2 ساعت ( حتی بیشتر) سوپ ما آماده است آن را با جعفری و دارچین تزئین کرده و گرم میل نمائید.
نوش جان

از دست پخت و تجربیات گورمند





مطلب قبلی
مطلب بعدی
 4 نظر

آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(2)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(0)
2 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
5.0 stars
(5.0)

موضوعات: آموزش آشپزی لینک ثابت

نظر از: مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد [عضو] 
  • الزهرا(سلام الله علیها) محمود آباد
مدرسه علمیه الزهرا س محمود آباد

بسیار عالی. دستتون درد نکنه

1392/02/09 @ 07:55
نظر از: صداقتی [عضو] 
  • سرو
صداقتی
5 stars

دست شمادردنکنه
حلوای دو رنگ ر و هم در اولینفرصت بهتون یاد میدم

1390/12/02 @ 09:39
نظر از: ... [عضو] 
  • بی بهانه ها!
5 stars

ضمن عرض ارادت به گورمند عزیز
بی زحمت هر چه سریعتر آموزش درست کردن حلوای دو رنگ رو هم برسونید به دستمون .

1390/12/01 @ 21:16
نظر از: نوروزی [عضو] 
  • چشمه سار عشق (حوزه علميه رضويه)
نوروزی

به به چه سوپی شد.

1390/12/01 @ 10:55


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

.

ذکر روزهای هفته

مدرسه علمیه الزهرا (س) نصر تهران

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • اهل بيت عليهم السلام
    • امام اولمان را بشناسیم
  • توصيه هاي تربيتي
    • در محضر استاد
    • نکات تفسیری
  • اسماء الله الحسنی
  • فاطمیه
  • نکته های قرآنی
  • دعا و نیایش
  • سبک زندگی
    • شهدا
    • امام خمینی (ره)
    • شناخت پیامبران
      • سفرنامه مکه
    • زندگی به سبک شهدا
    • فرهنگی
  • در محضر استاد
    • بیانات امام خامنه ای
      • اخبار مدرسه
    • در محضر رهبری
    • سلسله مباحث حیا در بُعد تربیتی
  • نکات خانه داری
  • نکته های ناب
  • در محضر اهل بیت
  • کلام امام
  • احکام
  • سلامتی
  • ماه خدا
  • اخبار
    • معرفی امامزاده های ایران
      • محرم نوشت ها
        • دلنوشت های طلاب
          • آموزش آشپزی
          • ویژه نوشته های دهه فجر
          • خوش نوشته
        • توصیه های سلامتی
      • نکته های جالب
  • محرم
  • پژوهش
    • مستوره آفرینش ( بیانات رهبری در باره زن و خانواده )
    • فناوری اطلاعات
    • پژوهش ها و تحقیقات پایانی طلاب
    • مقاله نویسی
    • مقالات مفید
  • مسابقات پژوهشی

جستجو

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس