در راستای اقتصاد مقاومتی:)
من میوه خشک را خیلی دوست دارم ولی چه الان که قیمتها بالا رفته چه قبلا، دلم نمییومد پول بدم و بخرم! چون بنظرم پول زور بود
مامانم همیشه زمستون ها سیب و موز روی بخاری خشک میکردند، یه ماهیتابه روی بخاری میذاشتند و میوههای تیکه تیکه شده را توی ماهیتابه قرار میدادند. من هم امسال روی شوفاژهای خونهام میوه خشک کردم و به گفته آقای همسر، دقیقا مثل میوهخشکهای بیرون شده! (البته مسلماً بهتر از بیرونیهاست) درست کردنش هم اصلا سخت نیست و اکثر میوهها یکروزه خشک میشند.
روی شوفاژهاتان را آلمینیوم بکشید (اگه آلمینیوم ندارید میتونید پوست پفک، چیپسی که خوردید را بشورید و چندتیکه کنید و روی شوفاژتان بذارید! افتصاد مقاومتیه دیگه) من سیب، پرتغال، کیوی و لبو و نارنگی خشک کردم. پرتغال را اول خیلی آروم پوست کردم و بعد با یه چاقوی خیلی تیز برش برش دادم، خیلیها با پوست برش میدند برای اینکه بدون پوست اگه چاقو تیز نباشه، پرتغال له میشه و دیگه نمیشه خشکش کرد. میتونید هم اول برش بدید و اگه از پوستش خوشتان نمییاد (چون مزه تلخی داره بعد خشک شدن) تک تک پوست برش زدهها را بکنید. برای نارنگیها، روش دوم را پیشنهاد میکنم چون نارنگی خیلی لطیفتر و آبکی تره!
عکس از هانیه
سیبها و کیویها را هم کاملا پوستشان را گرفتم و نیم سانت نیم سانت برش دادم؛ نکتهاش اینه که اگه خیلی نازک بگیرید، زیادی خشک میشه و موقع خوردن خوب نمیشه، کیویها و سیبهای من ۲۴ ساعته خشک شدند، و پرتغالها یک روز و نیمه.
حتما هر چند ساعت یکبار بهشون سر بزنید و پشت و رو کنید میوهها را و اگه خشک شده بودند از رو شوفاژ بردارید.
بفرمائید، این هم میوه خشکهایی که درست شدند. اگه تونستید جلوی خودتان را بگیرید و همهشان را نخورید، پذیرائی خوبی برای ایام عید میتونه باشه
بقلم بانو مطهری