بادمجان در درمان يبوست و بيماري هاي قلبي مفيد است
دكتر ‘سيد مرتضي صفوي’ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: به همان اندازه كه بادمجان در درمان يبوست مفيد است دانه هاي آن باعث يبوست مي شود.
وي با بيان اينكه بادمجان خواص متعددي دارد، اظهار داشت: اين ماده غذايي به دليل فيبر بالا از سرطان گوارش جلوگيري مي كند.
اين متخصص تغذيه گفت: بادمجان داراي تركيباتي شامل فيبر، منيزيم، مس، ويتامين هاي B1، B6، B3 و فولاد است.
صفوي اضافه كرد: فيبر بالاي بادمجان همچنين كاهنده كلسترول خون است و ويتامين B3 اين ماده غذايي راديكال هاي آزاد را از بين مي برد و ريسك بيماري قلبي وعروقي را كاهش مي دهد.
وي توصيه كرد از سرخ كردن زياد بادمجان بايد پرهيز كرد چرا كه قسمت هاي بسيار سرخ شده بادمجان كه به رنگ سياه در مي آيد، سرطان زا است؛ بنابراين اين ماده غذايي بهتر است بخارپز، آبپز يا مقدار كمي تفت داده شود.
اين متخصص تغذيه با بيان اينكه در طب قديم بادمجان به عنوان ماده گرم و خشك شناخته شده بود، گفت: از آنجا كه بادمجان كم كالري است، بهترين غذا براي كم كردن وزن به شمار مي آيد.
وي مصرف خام بادمجان را براي بيماران آسمي مضر دانست و افزود: اين ماده غذايي در عين حال ادرار آور و و نرم كننده سينه است.
به گفته صفوي، ريشه بادمجان در قطع خونريزي بسيار موثر است.
کد خبر 30643466