آش گندم
آش گندم به دلیلی حذف حبوبات نفاخ پیشنهاد بسیار مناسبی برای سفره افطار است.
امیدواریم این غذا را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه آش گندم (۴ نفر)
گندم پوست کنده: ۲ پیمانه
بلغور گندم: یک چهارم پیمانه
عدس: ۱ پیمانه
پیاز نگینی خرد شده: ۲ عدد متوسط
شیر: ۱ لیوان
آب: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زبره به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گندم را به مدت ۲ ساعت در آب سرد خیس میکنیم. سپس گندم خیس خورده، بلغور گندم و عدس را درون قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی که آب به جوش آمد و گندمها تقریباً باز شده و به اصطلاح شکسته شدند، شروع به هم زدن مواد میکنیم تا ته نگیرد.
در این فاصله پیاز داغ را آماده میکنیم؛ هرچه قدر پیاز این آش بیشتر باشد؛ آش خوشمزه تر میشود. وقتی پیازها خوب سرخ شد آن را به همراه نمک و سایر ادویهها به آش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد. در آخر کار یک لیوان شیر را اضافه میکنیم تا غلظت و لعاب خوبی به آش بدهد.
آش گندم به دلیل داشتن گندم و شیر و نیز حذف حبوبات نفاخ مثل نخود و لوبیا پیشنهاد بسیار مناسبی برای سفره افطار شما روزه داران عزیز است.
نوش جان